Esilaannesi Kızlar merhaba sanki bu damlaya başladığımdan beri karnı gurul gurul bağırsakları falan da öyle ve aşırı derecede gün içerisinde gaz çıkarıyor kızım bu damladan önce böyle değildi damla yapıyor olabilir mi
Leyla54 Esilaannesi yapar ocean Demir damlasında yumurta ve soya vardı yanlış değilsem süt yok diye aldım içşerisinde ama dokundu bu kan damlası ıkına ıkına kızarıyordu morarıyordu bebeğim
Aryammomy Esilaannesi 5 gün önce başladım demir damlasına. Bende ocean almıştım. Damlayı kullanmaya başladığımdan beri perişan olduk. Düzenli uykusu olan kızım geceleri uykusundan sıçrıyor ağlayarak kalkıyor. Sürekli gaz sıkışmaları var. Ağlarken kucağıma aldığımda patır patır osuruyor ordan çaktım. Hemen damlayı bıraktım. Kızımdan önemli değil. Mutluluğu bile kalmadı çocuğun.
arassen Leyla54 bizde dün başladık benim bebeğimde ikinmaya başladı sonrasındaki siz ne yaptınız acaba
Leyla54 Esilaannesi rica ederim ederim bizde kullanıyorduk kesmek zorunda kaldım bestiron varmış içeriğinde alerjen madde yokmuş onu alacağım pazartesi bende
Nder91 Canım gazı bilmem ama bizde alerji yaptı kaşıntı ve döküntü bıraktık biz doktorumuz bestiron damla kullanın dedi
Leyla54 arassen bestiron aldım yarın sabah başlayacağız inş içeriği temizmiş gluten ve süt ürünü içermiyor
Elif190 Leyla54 4 aydır bestiron kullanıyorm çok memnunm hiç gaz her hangi bi sıkıntı yapmadı içerisndr naturel sızma zeytinyağı d vitamin c bide portakal aroması var ztn doktorum onu vrrmişti bana
Esilaannesi Elif190 canım merhaba damlayı kaç damla veriyorsunuz ? Bende yeni alacağım da kilo başına 1 damla mı
Esilaannesi Aryammomy evet evet bizim de öyle kucağıma aldığımda yada yatarken falan sürekli osuruyor bi kaç gündür bıraktım şuan rahat