okuyor İstanbul’da yaşayanlar h.sonu nereye gidiyorsunuz? Bebek arabası ile rahatlıkla gezilecek nereler var ? Hava şartlarına da uygun h. Sonu planınız nedir? (Avm olmasın, bence avmye gitmek gezmek değildir)
Kubrasolmmaz okuyor oyun grubuna götüreceğim birazdan Emirgan , sahil , akvaryum AVM’lerin oyun alanları bence eğlenceli
okuyor Ayselmiros forum istanbuldaki sealife mi? Bizde p.tesi akvaryuma gitmeyi düşündük h.sonu kalabalık olur diye ama Florya akvaryum mu sealife mi karar veremedik
mysa2 okuyor yaza kadar tadını çıkarın yine de sonrası berbat olıyor malum bilirsiniz az çok o zman 😀
okuyor Kubrasolmmaz henüz 9 ayına yeni girdi bizimki. Oyun alanları için biraz daha vakit var galiba. Emirgan, istinye tarafinda büyüdüm. 🙏🙃🙃
Ayselmiros okuyor bence florya buraya kocatepe avm dekine verilen para haketmiyor biz floryayı daha beğendik
okuyor H.sonu gezmesi için bir öneri de ben yazayım. Rahmi Koç Müzesi. Hem çocuklu hem bebekli aileler için ideal. Bebek arabası ile çok rahat geziliyor. İçinde asansör de var üst kata çıkmak için.
mysa2 okuyor he öylemi iyi o halde 😀 benim de yeşilköyde oturuyor eşimin ailesi ordan biliyorum devamlı orda olduğum için nerdeyse ondan dolayı dedim bu havalar da güzel ama yazın çok kötü asla inilmyecek bir vaziyette 😊
okuyor Yine çocuklar için bir h.sonu önerisi yazayim. Florya Atatürk Deniz Köşkü. Bebek arabası girmesi yasak. Biz kucağımıza alıp dolaştık. Bebek arabasini kapısına bıraktık. Küçük ama güzeldi. Sonrasında da Florya sosyal tesislerde yürüyüş yaptık. Keyifli bir rota.