Deryaaaaaaaq1 6,5 aylık bebeğim ek gıda yemiyor ağzını kapatıyor sıkıca yemek istemiyor kızlar bi çözüm
minnosanne0 Deryaaaaaaaq1 kaşık yerine eline verebilceniz ya da sizin elimizle yedirebilceniz şeyler denediniz mi biz kaşık reddi yaşamıştık ağzını öyle bir kitliyordu ki asla açamazsın.
Asafveannesi1 Deryaaaaaaaq1 bizimde tatlı olan şeyleri yiyor sebze çorba falan olunca ağzını kilitliyor bir daha açmıyor
Bilgem2 Ben acıkmasını bekliyorum. Açlıktan sinirlenecek kadar değil tabii ama yarı açken veriyorum ek gıdayı.
Yerfistigininannesi Deryaaaaaaaq1 bide cay kasigi ile deneyin bizimde oyle yaoinca kaşık değişiyorum ama mesela bugün yogurt verdim agzini sımsıkı kapatti kendini geriye atti yemedi aksam havuc hasladim hipin 5 tahilli mamasini ekledim severek yedi cok sasirdim bu ayda bile biliyolar ne yiyip yemeyeceklerini cok fenalar😀
Bilgem2 Deryaaaaaaaq1 mama sandalyeniz varsa onu camın önüne koyup kuşları izlesin. Tabağı masasına koyun yemeğine dokunsun ve yemeği ona tanıtın faydalarını, yemeğin rengini söyleyin bebeğinize. Çocuk doktorumuzun önerileri bunlar :)
Premseskolar Deryaaaaaaaq1 bnm kızımda böleydi elle yedirerek cözm buldm nen yogurdu parmagmla veriyodm iste ezilmis sebze meyveyi elimle ama corba veremedm o süre cocugn meger kasık reddi varms kasıkla yemeye 9. Ayda basladı bide ole deneyn bide siz sakin olun sitreslenmeyn bu okade önemli ki bebk hissediyo bunu maalesef
Akif_tospik Elle yedirmeyi deneyin birde bu aralar ben balkonda yediriyorum dışarıyı izlerken yiyor az az . 8 aylık olacağız ve aşırı iştahsız bizimkide
Yerfistigininannesi S-i-m-a-y ya valla aslinda anne sutu veya mamayla yapilan birsey ama bi annede görmüştüm oyle yaptim mesela yarim havuc biraz su bir iki tatli kasigi hipten ekledim yani goz karari