Minnakkk Deletedmom0900 bana çok pahalı ve de oynamaz gibi geliyor ama bu hafta şok a 40 tl ye gelecek acaba nasıl bişey almalı mıyım diyorum kendi kendime kullanan var mı ki şokun olanı
Gunesinannesi Deletedmom0900 benim kızım 13 aylık aldığım ilk saat kurcaladı birdaha pek yüzüne bakmıyor arada elliyor sadece müziği çalsın diye 😂 genel olarak doyuma ulaşmış bir bebe sanırım oyuncaklarla pek ilgisi yok
Nurkk İyiki almışım ikinci çocuğum oynuyor fişsher Price bendeki çok sağlam kullanışlı ayakları çıkan modeli
Deletedmom0900 Nurkk sıkılma gibi bişey söz konusu mu peki. Yada çocuğunuz herşeyden hemen sıkılan karakterde mi
Deletedmom0900 Minnakkk sanırım onlar sadece oyuncaklı. Müzikli sesli benim dediklerim. Daha eğitici.
Deletedmom0900 Gunesinannesi çok karıştırıcı benim kız da 😂 azcık çekmeceler ve içindekiler rahat etsin diyorum ama emin değilim vazgeçer mi bu sevdadan 😂
Deletedmom0900 Minnakkk bende baktım şimdi pek belli olmuyo katalogdan. Yani o fiyata sanmıyorum müzikli filan olucagini.