Alparslan_bebis Ozzlleemm etler kabarık değil bence de daha vakti var 3.5 aylıktan beri ağzı salyası durmazdı 5 ay 21 günlükken çıkardı oğlum ilk dişleri yani salyadan 2 ay sonra falan çıkabilir 😊
Mommi2 Ozzlleemm tabi ki ama iyice uca yaklasmasi lazim o beyzliklarin bir sivilce gibi gorunecekler,daha cok asagida bakinca belli oluyor :)
Ozzlleemm Alparslan_bebis Bizimde durmuyor hiçç salyaları biberonu ısırmaya çalışıyo kafasıda hafif sıcak oluyo 1-2 aya çıkartır diye düşünüyorum 🙂
Ozzlleemm Mommi2 Aaa evet siz öyle diyince daha dikkatlı baktım silvilce gibi değil henüz aşağıda dedğiniz gibi😊
Baloglumm41 Benim oğlumunda 3 aylıkken öyleydi alttaki dişleri etinden gözükürdü erken çıkartcak derdim 1 yaş 10 günlükken çıkarttı 😂 daha zamanı var diş etleri aşırı şişiyor ondan sonra patlıyor
Ozzlleemm Baloglumm41 Bizde bekliyoruz bakalım ne zaman çıkartır çok huysuzlaştı üst damakları alt damaklara göre daha çok şişti salya ve tükürükleride arttı acaba üstten mi çıkartacak resim çekemiyorum izin vermiyoo bizimki🤦♀️🤦♀️