Esra111 Merhaba anneler oğlum 6 ay 19 günlük oldu ve hala 6. Ay aşılarını yaptıramadım ısrarla gelmediğini söylüyorlar. Aynı durumu yaşayan var mı ? Soruna çözüm bulabildiniz mi ?
Mlkhrn Esra111 aşı temini ile ilgili genel bir sıkıntı var sanırım. 18 ay opa aşısı için biz de 3 hafta bekledik
Biz3kisiyiz_ Esra111 bizde 6 ay 23 günlük yaptiramadik hepatit b yokmuş bizim hastalıkta olduğu için diğerlerini de yaptırmadık doktor önerisiyle inşallah 7. Ay da yaptircaz aşı gelirse
Dellengec Hemen yapılmasına gerek yok. Biz anneler zamanında getirmediği için o günlerde ısrarcı oluyoruz demişti ebe
Esra111 Dellengec kendilerini savunma şekli çünkü araştırmama göre 6 ay aşılarının 7. Ayda yapılmasının pekte bir anlamı kalmıyormuş etkisi düşüyormuş
Dellengec Esra111 anlıyorum. Ben pek bilmiyorum. O zaman sağlık bakanlığına yazılabilir cimerden de gerçi kimi kime şikayet etmiş olacağız ki.
Muallimmmm Esra111 bende bugün gittim 6 ay için 2aydir skinti var dediler hepatit b ve çocuk felci aşısı için bir çok hastaneyi aradım yok hiçbir yerde