Aselmira21 6 aylıkken uyku eğitimi aldık ama benden kaynaklı başarılı olamadık. Her denileni yapamadım bir de düğünümüz vardı hep dısarılardaydık disiplinli olamadım. Bir süre güzel gitti saatleri oturttuk falan fakat geceleri meme vermek kolayıma geldi ve biz tepetaklak olduk:(
Şimdi 12 buçuk aylık. Yarım saatte bir uyanıyor. Gece boyu memede. Zaten aramızda yatıyor beşiğine yatırınca kıyametler kopuyor. Hep ağlayarak uyanıyor artık sabır kalmadı bende. Cok asabi oluyorum. Gündüz uykusu da Kısa Kısa.. gece yatağın kenarında yatttgım icin konforsuz uyuyorum zaten kıyametleri kopararak aglıyor.
Bugün kontrolümüz vardı. Bazı değerleri düşük çıktı. Pütürlü katı gıda yemiyor deyince günde üç kere tok karnına emzir memeye güveniyor dedi. Gece erdiğini duyunca artık gece beslenmesini kes cok sağlıksız uyku eğitimi ver dedi. Bi iki gün zorlar sonra düzelir dedi. Benim de canıma tak etti zaten. Özel hayatmız bile kalmadı eşimle. Cocugu uyutup diğer odaya geçiyoruz uygunsuz zamanda işin ortasında uyanıp ağlıyor. Yani sinir bozucu olmaya başladı.
Ben de karar verdim. Uyku eğitimi aldıgım dönemdeki notlarım duruyor. Eğitmene sordum bu ayda geçerli olur mu yöntemler diye evet olur dedi. Salı günü başlıyorum istikrarlı olacağım bu sefer cünkü ben uykusuz kaldıkça geriliyorum. gergin oldukça bebeğime ve eşime yansıyor. Varsa benimle beraber başlamak isteyen notlarımı paylaşırım.
Bir grup kuralım ya da burdan yazışalım askında iş sende bitiyor Yani. Yöntemler belli cünkü.