Brutal-Betty Kızlar böyle izleyip memnun kaldığınız varsa onerir misiniz bölüm de olabilir tek sezon da olabilir aksiyon korku dram herşey 😅
Atahaninannesipnr Brutal-Betty geçen gün 3.75 i izledim Nejat İşler’in filmi hep bakıp geçerdim çok iyiydi
Tubaalprsln Brutal-Betty canım lucy izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim kaç defa izledim bilmiyorum 😊
Birkucukeylulmeselesi Brutal-Betty yüzücüler i izledim filmdi beğendim akıcı başından ayrılamadım tvnin şimdi de şahmarana bakıyoruz ama ben yatak odasına geldim yani bence beklentileri karşılamadı sanki
hayalperest__ Brutal-Betty bilim kurgucu olarak the 100 izlemediysen şiddetle tavsiye ederim kime tavsiye ettiysem beni arayıp saatlerce dizi hakkında konuşuyor 😂 bende kime tavsiye ettiysem hep onlarla oturup tekrar izledim 😁bilim kurgu seviyorsan birkaç tane daha önerebilirim dizi ama
matmazelmomy hayalperest__ bende izledim onu çok harika bir dizi bilim kurgu dizilerine bayılırım onun gibi bulamadım daha başka öneriniz varmı ? Yanlız the 100 dizinin hepsi netflixte yok
Zarifenur Alice in borderland izleyin derim çok akıcı güzel bir dizi 2 sezon heyecanlı aksiyon isterseniz squid game benzeri bir dizi ☺️