Woman35 Kızlar Bebeğimin süt ve süt ürünlerine aynı zamanda yumurtaya alerjisi var sabah kahvaltısı ne yapacağım diye düşünüyorum seçenek o kadar az ki artık bir şey bulamıyorum aynı durumda olan varsa siz neler veriyorsunuz? Lütfen fikir verir misiniz
Sedaayaz2525 Woman35 aynı şekil bizimde aynı alerjiler ben siyah zeytin arada bir yeşil zeytin yarım muz salatalık bircay kaşığı domates keçiboynuzu pekmezi veriyorum malesef seçenek çok yok evet artık ne yiyebilirse onu veriyorum zor bir süreç ama elbet atlaticaz
Rika Woman35 glutensiz vegan krep yapiyorum balli, yanina avokado maydonoz biner zeytin bazen de elmali yulaf lapasi yapiyorum vegan glutensiz
Ucansupurge Woman35 meyveli yulaf veya irmik lapası, avocado, zeytin ezmesi,salatalik muzlu pankek, balkabakli pankek, akıtma diyorlar burda un su mayadan yapılan mayalı bir krep.
alpsmother_ Bizimde yumurta alerjimiz var sabahları ne yapıcam diye düşünüyorum hep inş biri çıkar güzel fikirler verir 😁
Msl_bade28 alpsmother_ patates kızartması keçi peyniri keçi labne zeytin hamur kızartması gözleme ıspanaklı Allah ne verdiyse birde eşime yapıyorum benim yediklerimden ben yiyemezsem yemiyor ama insan yasak olunca herşeyi yemek istiyor
Gizmooo Woman35 evet keçi peyniri deneyin derim. Avokado verin kendi yaptığınız bisküviyle azcık su karıştırın yedirin mis. Ya da bebek irmiği pişirin içine pekmez muz ya da elma koyup yedirin.
Ozgeruya Woman35 doktorunuza danışmadan keçi ürünlerinide denemeyin bizim bütün süt ürünlerine var keçide dahil.
Msl_bade28 Woman35 evet bizde diğer şeyleri bıraktık doktor bize sadece keçi peynir tüketeceksiniz dedi yoğurt aynı şekilde