Eymen_17 Merhaba kızlar evinizin güzel kokması için neler yapıyorsunuz günlük, veya kalıcı bişey önerinize ihtiyacım var. Böle güzel hoş kokan evlere bayılıyorum bnde istiyprum ki benm evimde kapıdan girince koksun😚
crazydance Eymen_17 boş fısfıs şişesine sevdiğim yumoş kokularını koyup sulandırıyorum fıss fıss sıkıyorum çamaşırları evin bi odasında kurutuyorum malum kış ayı 3 çocuk ben eşim çamasr makşnam çamaşırhane gibi sürekli çalışıyo evim o yüzdem hep yumuş yumuş kokar 😂
Asyaveannesi04 Eymen_17 baby me çubuklu oda kokusu var ebebeğin kokusu evime de iş yerime de koyuyorum her gelen kokuyu soruyor tavsiye ederim🙂
Offanne_ Eymen_17 yumuşatıcı kaynatıyorum ben. Tüm gün mis gibi kokuyor. Evim Güzel kokunca modum yükseliyor.
Fairytale_1207 Offanne_ sulandiriyordum ben yumusaticiyi ama kaynatmayi ilk defa duydum. Nasil yapiyorsunuz 🙄🌸
papatyam-34 Offanne_ oda çok işe yarıyor bende genelde balık pişirdiğim zaman yaparım anında koku yok oluyor 🥰
Eymen_17 Offanne_ aynn bende işte bazı evlere gidiyprum kapıdan girince o evin bir has kokusu olur ya hani çok hoşuma gidiyor benimde öle olsun istiyorum😌
crazydance Eymen_17 bide bu oda nemlendiricimin içine esans koyuyorum aşırı iyi trendyolda var nemlendirici esansı yazarsanız çıkar 12 liydi japon kirazından tutun bütün esanslar var aşırıı mükemmel evin havası değişiryo resmen çıkan buharlı kokuyla
Serotoninhormonu Gkcylmaaz ay evet bi ara kaynatıyordum offf bildiğim halde hemde ama şimdilerde yumoşun oda kokusu çıkmış çok az sıkıyorum evi havalandırıp
papatyam-34 Eymen_17 Ben oda kokumu kendim yapıyorum her temizlikten sonra fıs fıs şişem var onun içine yer silme deterjanı ile suyu karıştırıyorum ama suyu az koyuyorum kokusu yoğun kalsın diye 😂 daha sonra her odaya sıkıyorum bazen koltuk üstlerine de sıkıyorum güzel oluyor aynısını konsantre yumuşatı ile de yapıyorum Abc romantik gül ilk aldığım da mükemmel kokuyordu çamaşır astığım da evden üç gün gitmedi kokusu onun kokusunu yaptım onu kullanıyorum odalara bi sıkıyorum baya gidiyor kokusu her gelen de mis gibi koktuğunu söylüyor sadece sorun şu artık Abc öyle yoğun kokmamaya başladı bir çok marka denedim hep ilk iki yıkamada kokuları çok gğzel ve yoğun oluyor kalıcı da oluyor ama sonrasında ne kalıcılık ne koku kalıyor bi anlam veremedim 🥲
Eymen_17 papatyam-34 teşekkür ederim hemn hemn herkz yumuşatıcı kullanıyor aslında Bn çamaşır da bile yumuşaticıyı bırakmıştım zararlı diye🥴
Kubrayldz papatyam-34 o kokunun devamli kalici olarak size kokmuyor olma sebebi burnunuz kokuyu alıyor ve alışıyor o yuzden tıpkı kullanmış olduğumuz parfümler gibi
Offanne_ Fairytale_1207 1 litre suya 2 kapak koyup ocakta kaynatıyorum ama aşağıda biri çok tehlikeli yazmış. Araştırayım öyleyse yapmam artık.
Gkcylmaaz Lütfen evinize yumuşatıcı sıkmayın yumuşatıcı kaynatmayın. İçinde bulunan kloroform maddesi çok zararlı ve güçlü bir kimyasal. Solunum yollarından tutun sinir sistemine kadar etki eden bir madde 🙏
Gkcylmaaz Serotoninhormonu bebek varsa özellikle . Lütfen yapmayın ciğerleri solunum yolu sinir sistemi çöker uzun vadede. İçinde kloroform var ve çok güçlü bir kimyasal ileride astım hastası olmasın 🙏 onun yerine bol bol havalandıralım evde koku yapacak çöp bırakmayalım sık sık nevresimleri perdeleri yıkayalım bebişler çok hassas
Oli Eymen_17 ben parfum yumusatici vs gibi kimyasalları durmadan solumaya karsiyim. Evini havalandir. Tam mevsimi limon ve portakal kabugundan sirke yap yerleri ojunla sil. Misss gibi kokar. Arti lavanta kesedi feln alabilirsin dogalindan
Eymen_17 Oli yani aslında ben çamaışırlarda yumuşatıcıyı bile bıraktım ama bu seferde evde koku olmuyor ya
milletsanaseymiolacak Eymen_17 englısh Home oda kokusu kullanıyorum bir de yumos konsantre kullanıyorum eşyalara da sindiği icin güzel kokuyor