zarifbirhanim Çok sevdiğim hafız bir arkadaşım evlendi. Bende ev hediyesi olarak bu tablolardan yaptirmak istiyorum. Sizce nasıl? Alttaki zarf kutudan ve pirinç cerceveli eşiyle isminin yazdigi tablodan bi tane olacak şekilde düşünüyorum
zarifbirhanim Asyaveannesi04 teşekkür ederim bende masaya koyulan mi yoksa asılan mi diye muallakta kalmıştım 🥰
zarifbirhanim Pinos06 Teşekkür ederim. Bende yeri biraz farklı olduğu için farkli bir şey seçmek istedim. Kendim bu tarz şeyleri cok severim. İnşallah o da begenir 🥰
zarifbirhanim Esra_Deva Teşekkür ederim, begenmenize fok sevindim. Instagramda sehaibart yazarsanız bulabilirsiniz
zarifbirhanim pogacayanakk şu anlık bir bilgim yok kuzu. Sayfaya mesaj attım ama daha dönüş almadım. Tahminim 200 250 olduğu yönünde
zarifbirhanim pogacayanakk insallah o araliktadir diyorum. Arkadaşıma aldıktan sonra kendime de almak istiyorum. Yerini bile ayarladim 🤭🤭
zarifbirhanim pogacayanakk Zarf kutu 700, diğer tablo 430 TLymis. Tahminimden biraz pahalı geldi. Sanirim sadece tabloyu alacağım 😊