Tweety Kizlar geceden beri gogsumun alti cok aciyor ve sert. Bi kac defa ust uste emzirdim 2 ser dk sagdim ama yok gecmedi :((
aysedemirtas Tweety çok geçmiş olsun aynısını bana da olmuştu saçma gelicek ama zeytinyağı ile masaj yapıyoduk sonra lahana yaprağını haşlayıp göğüslerimin üstüne koyduk Bi 15 20 dakika bekleyip çıkartıyodum çok şükür geçti deneyebilirsiniz imkanınız varsa
Muhammed_sefa05 Tweety canm benim ayda iki kere falan oluyor çok zor bi durum sık sık emzir masaj yap saçını o göğsünün üstünde tara iylesir insalah bende geceden beri ağrısını çekiyorum yine öyle olmuş
dmtkr Emzirirken de masaj yaparak emzirebilirsin. Bende de aynı durum oldu ilk olduğu zaman geçti sonrakinde genel cerraha gitmek zorunda kaldım antibiyotik kullandım. Eğer geçmezse doktora git çok kötü oluyor ağrısı çünkü devamında.
[silindi] Tweety benimde oldu emzirdirdim sıcak su tuttum geçmedi internetten baktım masaj yarin DİE hindistancevizi yağı vardı masaj yaptım tekrar emzirdim geçti
[silindi] Tweety ilk şiştiğinde çok Canım yandı emzirmemiştim masaj falan yapınca onu emzirdim sabah oldu akşama geçti benim o göğsümde süt kabarcığıda olmuştu onuda sıktım tıkalıdır falan DİE
Tweety Muhammed_sefa05 sıcak duş sıcak havlu ıslak sıcak mendille biraz hafifledi benim canım sende dene