Woman35 Kızlar sarma sarıcam ama hemen pişirmicem yarın akşam pişiricem tadı bozulmadan nasıl saklamam gerekiyo bide ben sarmanın içini biraz pişirip sarıyorum içi çiğken sarmadım hiç bu şekilde saklanır mı?
burcuo Woman35 Buzluğa atın direkt bence. Ben sarıp buzluğa koyuyorum tadı bozulmuyor. İçini de bazen biraz pişirip yapıyorum bazen çiğ. İki şekilde de tadı bozulmadı buzlukta.
Kk41 Woman35 yarin pişirecekseniz sorun olmaz . Annemde hep bir gün önceden hazırlar yeneceği zaman pişirir
Deletedmom_68 Woman35 kışın mutfak soğuksa dışarda bişey olmaz sıcaksa buzdolabın alt tarafında durur yarın pişecekse
Oglunasikbiranne08 Woman35 yarın pişirereceksiniz normalde nasil yapıyorsunuz tencereye dizip ağzını kapatın buzdolabina koyun .
Woman35 burcuo teşekkür ederim buzluktan çıkarıp tamamen çözülmesini mi bekliyosunuz peki yoksa birbirinden ayrılıcak kadar çözdürüp hemen pişiriyo musunuz ?
burcuo burcuo İçiniz rahat edecekse diye buzluk önerdim ama ertesi güne buzdolabında da durur tabii. Zaten birbirinden çabuk ayrılıyor, biraz bekleyip dik şekilde diziyorum pişireceğim tencereye.
tuzludakota Woman35 buzlağa gerek yok nasıl olsa yarın akşam pişecek normal dolap yerine koyun bence😂
Busefee Woman35 Bende bi gün önceden sarıp ertesi gün akşam pisiriyorum dolaba koyuyorum bir sey olmuyor içini de çiğ yaparım pişirmem
Ebrulimomm Woman35 yarın pişirecekseniz buzdolabına koymanız yeterli bir şey olmuyor , ben de o şekilde akşamdan sarıp ertesi güne pişiriyorum 😊
Ebrulimomm Woman35 aynı dediğiniz gibi ben de çiğ içten yapmam hiç , biraz pişiririm iç harcını biraz da sardıktan sonra suyunu koyup pişiririm çok lezzetli olur