Busedemirefem123 Merhaba anneler bebegim 9 aylık gece çok aşırı uyanıyor muhallebi yedirip yatırıyorum tok uyusun diye ama acaba doymuyor mu siz bebişleri uyuturken ne yediriyorsunuz
Aslicamm Busedemirefem123 merhabalar, benim de bebeğim 9.5 aylığı biraz geçti ama ben bebeklerin sadece açlıktan uyanmadiklarini düşündüğüm için uyku öncesi hiçbir şey vermiyorum benimki muhtemelen alışkanlıktan uyanıp duruyo 🤷
Umutveannesi Busedemirefem123 9 ay 6 günlük. 7.30 gibi mama içer. 8.30da gece uykusuna geçer genelde. Kendim yatarken gece 12 gibi 150 ml mama veririm. Bir daha sabaha karşı kalkar 4-6 arası bir defa mama içmeye. Sonra 8 gibi uyanış zaten
Busedemirefem123 Aslicamm aynen emiyorsa birde alışkanlıktan uyanıyorlarmış ama uyutmadan önce bence birşeyler verilmeli aç uyumasın diye
Busedemirefem123 Umutveannesi benim bebegim biberon tutmuyor mama asla içmiyor ne yaparsam yapayım kaşıkla denedim bardakla vermeyi denedim ama yok içmiyor sadece emiyor gece kalkma sayısını sayamıyorum artık 🤦🏻♀️
Umutveannesi Busedemirefem123 bu ayda aslında gece beslenmesi bir defa olurmuş. Yani açlıktan çok kalkmazlar, sabaha kadar uyuyabilir. Sizinki alışkanlık olmuş maalesef. Gece uykusuna geçmeden 1 saat önce karnını iyice doyurmanızı tavsiye ederim aç yatırmayın
Ftsbzdgg Busedemirefem123 sizin desteğinize alışmış çünkü geceleri her kalktığınızda emzirirseniz eğer her uyanışında emme desteğiyle uykuya dalmak ister alışkanlık halinde olunca uyku döngüsünde memeyi arıyo uykuya dalmak için o yüzden bu kadar çok uyanıyo aslında açlıktan değil