Kızlar Bebeğim 1 yaş 15 günlük 1 yaşa gelene kadar biz günde 2 uyku yapardık Sabah 9.30′da uyanır öğlen 12.30′da yatar ikide uyanırdık ikinci uykuya saat akşam 5 gibi geçerdik ve 40 dakikalık bir uykuydu Akşam 9.30 dediğimiz zaman da uykuya geçerdik Tamam geceleri uyumayan Bir çocuk sürekli memede olmak isteyen bir çocuk bu ayrı bir soru Aslında bizim sorunumuz artık 9.30′da uyutamıyorum yani 11-12′yi buluyor dedim ki herhalde akşam yattığı 40 dakikalık uykudan dolayıdır onu 3-4 gündür ki kestim öğlen uykusunu yarım saat öne aldım bir de yatırıp 2.30′da kalkıyor akşam 7 dediğimiz zaman çok uykumuz geliyor haliyle yemek falan yiyoruz babasıyla vakit geçiriyor oynuyoruz sonra pijamalarımızı giyiyoruz sonra bütün odalara İyi geceler eşliğinde Biz yatağımıza gidiyoruz önce Emziriyorum sonra ben ayağıma alıp sallıyorum 9.30′da yatırmaya çalışıyorum yatıyor Evet bu akşam olduğu gibi 10 dakika uyudu ve sonrasında uyandı şu an uyanık yatmak istemiyor artık uykuya gittiğimiz zaman anlıyor ve benden kaçıyor uyumak istemiyor akşam uykularımız yalan oldu ben bu durumu nasıl atlatabilirim nasıl bir çözüm bulabilirim neden böyle oldu nerede yanlışlık yaptım bilmiyorum çocuğum Akşamları uyumuyor geceleri uyumuyor bir Uyku düzenini kurmak istiyorum ama çocuğum Ben uykuyu götüreceğimizi anladığı an benden kaçıp ağlıyor ben bu çocukla nasıl yapacağım bu düzeni 9.30 Ya en geç 10 olması gerekiyor Çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama ben bir çıkış yolu arıyorum benim gibi olanlar varsa yardımcı olabilir mi