Asyyaa Kızlar bebeğim 3 ay 25 günlük ve sadece mama ile besleniyor dün annem bir çay kaşığı su ver mama ile besleniyor dedi bende yok anne doktora sormam gerek dedim sizin bu konuda bir bilginiz var mı mama ile beslenen bir bebek ne zaman su verilir
1Meryem011 Asyyaa ben doğdgundan belli veryorm dün az verdm hatta bugun kan vermede sorn yasadk sıvı alımı az oldugu için dedi hemşire o yüzden bugunden itibaren suya daha çok dikkat edecm
Canselasr Asyyaa Ben Hem Mama Hem Anne Sütü İle Besliyorum Sağlık Ocağı Şu Ver Ki Mamayı Hazm edebilsin Dedi 3 Aylık Dan Beri Veriyorum Günlük 1 2 Çay Kaşığı Veriyorum
Mhmtanne Benim bebeğim de 1 ay 6 günlük mama ile besleniyor doktoruna sorduğumda mama zaten su ile hazırlanıyor gerek yok su vermene demişti ama.sen için rahat etsin istiyorsan doktoruna sor istersen canım ben vermiyorum
Ecesaritas Doktorlar önermiyor dediğiniz gibi mama zaten su ıle yapılıyor geçenler de de bir makale okumuştum bazı bebeklerde büyüme geriliği yapıyormus benım bebegım 5 aylık 6. Ayında ek gıdaya gecınce vericem o zaman ihtiyacı olcak