Kubra343434 Bebeğimin ilk dişi 7 aylıkken patladı. O zaman hiç ateş vs. olmamıştı. Bugün 37.5 ateşi arada 37.8 e kadar çıkıyor. Diş mi çıkarıyor, yoksa hasta mı nasıl ayırt edebilirim?
Elika00 Kubra343434 diş 37 küsürlerde olur canım. Daha da yükselirse diş ateşi 38 i geçmez derler ama her bebekte de farklıdır.
Ozlem2904 Kubra343434 diş ateşi 38i geçmez birde diş cikarma dönemi oğlumun Eli hep agzinda oluyo. Şuan azı dişleri geliyor parmağı hep agzinda
Gulceninannesi25 Kubra343434 doktor bana da 38 i geçmez diş atesi demişti bu hafta kiziminda üst dışı patladı atesi 37.8 oldu en fazla
Kubra343434 Elika00 Teşekkür ederim yorumumuz için ilk dişi çıkarken ateş olmamıştı o yüzden arada kaldım ben de. Her diş çıkarken farklı belirti olabilir mi diye ?
Kubra343434 Ozlem2904 Bugün 2. Gün bitti. 37.5 - 38 arası gidip geldi hep. Takip ediyorum sürekli. 3 gün sürüyormuş sanırım ateş
muratnannsi Ozlem2904 ozel bir durumu yok canm.biraz rahatsızdı ve hic disi yoktu .diste gelebilir her an dedi .dedm dis mi yoksa bigaz mi nasil ayırt etcem dis atesi 38 i geçmez dmi dedm .yo gayette gecer 40 bile olablir dis atesi dedi ki arkadasmn bebegi cikarrken 39 derecesi gordu
Haffuse Benim kizim da 3 gun ateslendi, diş sandik…. Biraz oksurugu vardi, yorgunluktandir dedim kendi kendime, oksurugu de artinca doktora gittik, bogaz enfeksyonuymus… Takipte ol, atesten baska bi belirti var mi?..hafif de olsa geniz akintisi oksuruk?..
Kubra343434 Haffuse 3 hafta önce bir boğaz enfeksiyonu yaşadık. Orda da ateşle başlayıp öksürükle devam etmişti. O yüzden dediğiniz gibi takip ediyorum. Öksürük vs fark edersem doktora götürürüm direkt 🙏🏻
Kubra343434 Gulceninannesi25 Ateşin 3. Günü bugün. Daha az yükseldi. Bakalım ne zaman patlayacak dişi.
Ozlem2904 Ayso5 12.5aylik sevgili anne, bizimde hep el agizda bol salya var yeniden. 8 dişi var azilarin olduğu yerde şiş
Ayso5 Ozlem2904 tesekkur ederim ilk kez kızımın istahsiz olduğuna şahit oluyorum elide hep ağzında olunca disi de düşündüm ama azı için de erken gibi geldi böyle olunca merak ettim😌
Ozlem2904 Ayso5 azilar çok zor cikiyormus öyle okudum çok yerde. 11.ayda sürekli mememi isiriyordu disler yüzünden. 13.ayda patlar heralde rahat ederler. Oğlum sert şeyleri seviyor özellikle pankek yapıyorum kahvaltıda dise iyi geliyor