Deletedmom_12 Kizlar bu mukuslu kakayi bana bi anlatirmisiniz lütfen nasil oluyor ve nedenleri ne? Bebegim acaba mukuslumu yapiyor çozemedimm kafayi yiycemm
Deletedmom_12 Smrmiran Sanırım benim bebegim arada mukuslu yapıyor bu anlattiginiza göre ne yapmam gerekiyon neden oluyor peki :((
Zeynebim01 Deletedmom_12 kızım 10 günlük bizde de oluyor. kız bebeklerde ilk zamanlar normal dedi doktor
Zeynebim01 Deletedmom_12 kızım 10 günlük bizde de oluyor. kız bebeklerde ilk zamanlar normal dedi doktor
Sena52 Canım burnunu her gün temizlemeye çalış. Genelde geniz akıntısını burundan be ağızdan atamadığı için dışkı yoluyla atıyor bol bol emzir ve burnunu temizle
Deletedmom_12 Sena52 Oylemi evet canim bazen burnundan hırıltılı sesler geliyo fizyolojik serum ile temizliyorum 2 gündür insallah ondandir baska birsey değildir
Deletedmom_12 Zeynebim01 Benim bebegim erkek ama anlamadimki neden oldugunu süreklide olmuyor yani arada bi oluyor
Nazidil Benim arkadaşının oglununda mukusluydu kakasi süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı anne sadece emziriyor fakat süt ürünü olan hiçbirşey tüketemiyor
Deletedmom_12 Nazidil Hadi ya bende bundan korkuyorum iste nasil anlaşılıyor peki bu alerji tahlil falanmi yapılıyor