Berregunes Selamlar 5.5 aylık bebeğim influenza + çıktı 5 gün önce ben griptim bendengeçti okula giden bi kızım daha var o getirdi muhtemelen şurubunu kullanmaya başladım bugün başka neler yapabilirim başına gelen anneler varsa yardımcı olabilirmi acaba
Deletedmom_110 Berregunes kuzum bol bol emzir çok geçmiş olsun bende oldum kızımda 4.5 yaşında eşim getirdi bize de şükür 5 günde geçiyor
Elika00 Berregunes sen bol bol portakal mandalina limonata ye. C vitamini kullan doktoruna sor ama mutlaka. Bol bol emzir. Ek gıda veriyorsan eğer ek gıdayı azalt daha çok emzir. Hergün sen 2-3 tane sarımsak yut sabah öğle akşam. Merak etme geçecek 🍀
Sarikuzumalp Berregunes şurubunu ihmal etmeyin. Saati saatine verin. Bolca emzirin. Çok ateşleri çıkıyor influenza da malesef. Ve dirençli düşmeyen bir ateş oluyor. Ateşi olduğunda çok ince giydirin eklem yerlerine ılık masaj yapın ılık duş aldırın. Biz öyle atlatmıştık.
Betulertugrul Sarikuzumalp Bişey sorucam. Bizde bugün başladık ilacini kullanmaya. Yalnız gunde tek doz mu iki doz mu veriliyor kaffamiz karıştı biraz. Sanırım siz kullanmissiniz. Nasıl veriliyor acaba,?
Sarikuzumalp Betulertugrul 12 saatte bir veriliyor. Mesela ben sabah 10 da veriyorsam akşam 10 da bir daha veriyordum 2 kere aslında.