ezgiig Merhaba kızlar bebeğim 4.5 aylık genelde kucakta memede uzun uğraşlar sonucu uyuyan bir bebek şans eseri beyaz gürültü ile uyuduğunu fark ettim beyaz gürültü zararlı mı? Beyaz gürültü ile desteksiz uyuyor kucak meme olmadan
Pinpony ezgiig ilk aylarda degil cunku anne karnında da o sesler var. Ama buna bagimli olması kotu. Zamanla azaltarak terketmemiz lazım
NmalkoC ezgiig 3 aydan sonra doktor onermiyor genelde alışkanlık 3 aydan sonra yaparmıs bende 3 ay boyunca kolik bebeğim olduğu için süpürge acık uyuttum hep sonradan kestim
Uykusuzhergeceeee ezgiig ezgiig 20 dk’dan fazla dinletmek zararlı diye biliyorum. Ben yağmur sesi derin uyku açıyordum YouTube’dan 5’dk içinde dalıyordu
ezgiig Uykusuzhergeceeee anladım sesini kısarak bıraktırayım o zaman zaten bugün ilk defa böyle uyuttum tabi birden kendi uyuyunca heycanlandım😬
Bussi ezgiig `` ezgiig değil ama telefonla dinletiyosaniz 1 1.5 metre uzaklıkta olsun radyasyondan oturu bu şekilde öneriliyor
Biz3kisiyiz_ ezgiig yani ben ilk 1-2 ay doğduğun da açıyordum sonra pek açmadım ayda 2-3 sefer şuan 7 aya yakın 2 gündür uykuya dalarken çok huzursuz açıyorum dalıyor uykuya . Zararı olacağını düşünüyorum pek rahatlatıyor eğer huzursuzsa. + Birde sallıyorum ben 🙈
ezgiig Biz3kisiyiz_ valla bilemedim annelik dipsiz bir çukur sallarsın acaba beyaz gürültü açarsın acaba kucakta sallarsın acaba her şey acaba acaba acaba çok düşünmek istemiyorum ama benim yüzümden zararlı bişey olsunda istemiyorum ahh bilemiyorum
Haffuse Yigenlerim ve kizim beyaz gurultuyle buyuduler ve cok sukur hic bir zararini gormedik… 6.ayla birakmistim ben… Ninni aciyorum uyuturken, o uyurken kapatiyorum