TugceAsyaY Hanımlar merhaba. Dün bir postta karşıma çıktı araştırdım ama bir yerde sütü kestiğini okudum genelde herkes memnun kalmış ama kullananlar varsa birebir bilgi almak için açıyorum postu. Duydunuz mu hiç memnun kaldınız mı 🤔🙄
Miniminianne TugceAsyaY iki ay boyunca her gün alarm kurarak düzenli bir şekilde içtim en ufak bir faydası olmadı malesef
DenizKizi TugceAsyaY sezaryenle dogum yaptim hastanede kullanmaya basladim diger gun sabah onda geldi sutum bir ay devam ettim göğüslerim akiyodu oyle süt yaptı ben memnun kaldim ama bilemem
Emiemi Bu damla sadece anne sütü ile beslenen bebekler için dimi? Doktorum onermisti ama her emzirme den önce mutlaka vermen gerekiyo demisti çok teferruat olduğu için almamıştim
Ceyylin TugceAsyaY Melisabali devleyın verdıgı vega feronda iyi değil kaaka yapmamajyı tetıklıyormul dun doktorum dedı başka bir damla yazdı bana
Sedakanikyiss TugceAsyaY Benim doktorum hiç tavsiye etmedi böyle şeylere boşuna paranı harcama bol bol su iç demişti. E-bebek promalt ve humana still tea tavsiye ederim.
TugceAsyaY Sedakanikyiss Humananın içeriği bebeği etkiliyormuş direk kullandım hala da kullanıyorum ama faydasını görmedim 🤔