AgresifAmaKediGibi Ameliyatlık bir durumum yok aslında göbeğimde yok zaten ama ben böyle sımsıkı gergin dursun istiyorum bunun için ameliyatsız ne yapılabilir? Bir de sporla olursa kaç ayda olur 😀
Fusunf AgresifAmaKediGibi en etkili yöntem spor yanı mekik falan çekin 😀 1 aya bile fark edersiniz göbeğinizde yokmuş hem
nazlimom_ AgresifAmaKediGibi güzellik merkezlerinde yağ yakıyolar belki işe yarar hep karınları düz oluyor mekik çekip destekleyebilirsiniz yani ya bu yada sporla karnınız sıkılaşcak😄
AgresifAmaKediGibi Fusunf Gerçekten eder mi ya daha öncede sekarkende yapmıştım ama sımsıkı böyle görmedim hiç hep ayva göbeğim vardı
Fusunf AgresifAmaKediGibi ben yapmıştım doğumdan önce baya iyiydi bende başlıcam mesela günde 50 falan ceksem yeterli ama siz başlamadıysanız azar azar başlayın
Ysmndnz_ AgresifAmaKediGibi ayva göbeğin gitsin istiyorsan spor ve diyeti birleştirmen gerekiyor karın kası mutfakta yapılıyor ayrıca günlerce mekikte çeksen karnında kas oluşmaz maalesef ağırlık antrenmanı yapacaksın ve diyet uygulayacaksın 👍
AgresifAmaKediGibi Fusunf Beslenme konusunda ne önerirsiniz? Birde ben tamam karnım dümdüz olsun istiyorum ama kalçam erimesin istiyorum
Fusunf Ysmndnz_ ben yememe dikkat etmediğim halde sadece mekikle kas oluştu 😀tabi dogru olan sizin dediğiniz şekilde
Ysmndnz_ AgresifAmaKediGibi diyet ve ağırlık antrenmanı bir arada yaparsan karnın toparlanınken popon büyür 😀 Antrenörüm
Ysmndnz_ Fusunf karnınız da yağ dokusu yok ise karın kası görebilirsiniz fakat karın bölgesinde yağ var ise yani ayva göbek istediğin kadar mekik çek o kaslar görünmez diyet şart
AgresifAmaKediGibi Ysmndnz_ Yaaa hocamm 😍 O zaman size şey sorayım ben protein tozu kullanıyorum aynı zamanda ağırlıkta var nasıl beslenmeliyim kaç gün kalça kaç gün göbek olmalı