Bozbey Kızlaaar Selam ☺️ bebeğimin saçlarını kestirmek istiyorum ama kafamda deli sorular?? O yüzden siz tatlış anneler bebeklerinin saçlarını ne zaman kestiriniz ve ne kadar sürede uzadııı acaba ❤️
Yaseminsaribas Bozbey 4 aylıkken kestirdim suan 6 aylık anca çıkmaya gözükmeye başladı ve kumral pek gözükmüyor 🤩😍
nazlimom_ Bozbey şuan 9 aylığız öbür aya yaş çekimi var ama çok uzadı saçları aşırı terliyor bu aralar kestirmeyi düşünüyoruz bizde
Bozbey Yaseminsaribas Hahaha yaaa yerim ben onun☺️ biz daha 2,5 aylığız ama bi karar veremedim geç mi çıkar acaba 😂😂
Bozbey nazlimom_ ayy bekleyin yaş kesiminden sonra kestirin bari şimdiden yeni yaşı kutlu olsun çook güzel yaşları olsun bol bol şekerli yaşlar ❤️
Saime123_ 1 yaşına yeni girdi daha düşünmüyoruz yaza belki palmiye yapıyorum öndeki saçlarını oğluşumun
Bozbey Saime123_ hay maşallah o zaman kestirmesem mi acaba yaaa 😂 çokkk kararsız kaldım ama ne güzel olur yaza şimdi öyle saçlar
nazlimom_ Bozbey tam tersi doğum günü öncesi kestirmeyi istiyorum derli toplu olur cok uzadı cünkü ben bebeklerde amerikan traşı cok seviyorum küçük adam gibi oluyorlar😂😅
nazlimom_ Gulizar2815 kestirdk biz cok terliyodu rahatladı hemde cok yakıştı sanki bi anda büyümüş gibi oldu 😅💙