Geceelif 4ay bir günlük bebeğim doğdu doğalı uyku problemimiz var kucağımda gezdirerek uyutabiliyorum.geceleri bir buçuktan önce uyumuyor uyusa bile uyanıyor.gece sürekli gaz sancılarımız var .sürekli ağlıyor kucakta gezmek istiyor bunun için ne yapabilirim acaba? Bebeği bu durumda olan var mı?
Egelihayat Geceelif ayniyiz hic uyumuyor nerdeyse ya bezdirdi beni suan ayakta salliyorum 20 dk uyudu uyandi agliyor çünkü uykuya doymadan Uyaniyo
BensuMasal Valla benim bebeğim de öyle 7 aylık oldu kucaktan inmek istemiyor indiği zaman ağlıyor. Çok kucağa alıştığı için oluyor. Gaz sancısına da Zinco damla damlat ben kullanıyorum gayet iyi çıkartıyor.
Geceelif BensuMasal zinco metsil biogaia kullandım geçmedi şimdi relactaz kullanıyorum ilk başta iyi gelmişti onun da etkisi geçti bilmiyorum ne yapacağımı😔
Geceelif Hazal_annesi inş sizinki geçer 😌 Egelihayat aynı durum bilmiyorum bu uykusuzluk ne olacak çok yoruyor ve bunaltıyorlar uykuyu tam alamayınca 😔
Hazal_annesi 20 günlük bebeğim aynı durumdayız geçer Die umut ediyordum 4 aylıkken geçmemiş bizim sonumuz damı böyle olacak 🙁