Pikapikapikacuuu 2cocuk_1anne_ Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden. Yaa en büyük hayalim biliyor musun kızımla kurabiye yapmak 😍. Kaç yaşında minik
2cocuk_1anne_ Pikapikapikacuuu 2 buçuk yaşında canım 😘❤️ Çok seviyor karıltıriyim bardaktan bir şey dökiyim Tüm tezgah batıyor ama o ana değiyor 😘❤️senin kızın kaç yaşında ❤️ zaman o kadar hızlı geçiyor ki bende aynı hayalleri kuruyor dum
Pikapikapikacuuu Aysegul93 Ezogelin Çorba Yayla çorbası Arpa Şehriye çorbası Bunlardan biri olabilir mi canım? Afiyet olsun şimdiden 🥰
66arasim Nilay_80 Evet ya benimki sebze yemez asla bide et tavuk köfte 🙄bıktım artık iki çeşit yemek yapıyorum rsmen
Emir_mom Pikapikapikacuuu Eşim arkadaşlarıyla dışarda takılacak bende dünkü kalan yemeği yerim heralde tarhana çorbası,sebzeli tavuk,bulgur pilavı Afiyet olsun herkese 🌸
liyosunannesi23 Pikapikapikacuuu kızıma dünden söz vermiştim, hamburger partisi yapıcaz bugün, yanına patates, soğan halkası 😋
Pikapikapikacuuu Ecoo Rica ederim canım ne demek 🥰🥰 az önce kızartıp tadına baktım güzel olmuş aslında ama dediğim gibi un biraz poğaçamsı yapmış. Galeta unu konsa daha çok köfteye benzer.
Pikapikapikacuuu 2cocuk_1anne_ 11.5 aylık canım 🥰 az kaldı bizim de İnşallah ❤️. Kullanıcı adınız çok güzelmiş, çok severek takip ettiğim bir kanal benimde 🥰
Ebrulimomm Pikapikapikacuuu et sote, patates püresi, salata . Aslında çorba sa gider bu menüye ama canım hiç yapmak istemiyor bu kadar yeter diye düşünüyorum 😃
Pikapikapikacuuu Ebrulimomm bebişin ek gıdaya geçtiyse ona da iyi olur aslında çorba. En kolayından şehriye çorbası ya da tarhana çorbası yapabilirsin canım. Menü harika afiyet şifa olsun şimdiden ❤️🥰
Ebrulimomm Pikapikapikacuuu sağol canım 🥰 bebişim 3 aylık henüz ek gıdaya geçmedik ben de üşendim yapmadım çorba 🤣