Mina0609 Meraba annişler 😊 44 günlük kızımda günler öncesi sırtında terleme gördüm günlük 6 7 kez zıbın degiştiriyodum üşüttüm mü acaba diye korktum sürekli ateşini ölçmeye başladım ertesi gün doktorumuz bişeyi yok dedi ama gelin görün ki takıntı haline getirmişim ateş ölçmeyi 2 gün öncede aşı oldu hala ateş ölçüyorum her saat nasıl kurtulcam bu takıntıdan yardım edin 😶😑
Mina0609 [bilinmeyen] bende gülüyorum kendime ama napıyım bilmiyorum panikatagım var ondanmıdır bilmiyorum şaşırdım kaldım
AzraSare Ayyy aynı ben kızım 27 aylık bir kere ateşlensin sürekli ateş ölçerim yavrum artık kendi eline alıp kulağına koyuyor ateşölçeri anne yok diyor 😁 eşime başım agrıyor hastayım felan dedigimi duyduğu an kızım ateşimi ölçmeye gelir hemen😁 çocuğu da paranoyak yaptım
Mina0609 AzraSare burdakiler dalga geçer gibi yorum yapmışlar ama insan takıntı yapınca bırakamıyo cidden
AzraSare Mina0609 benim kızım zatürre geçirdi ve kendime suç buluyorum 40 derece ateşi vardı allah korusun havale de geçirebilirdi o yüzden çok daha takıntı haline geldi benimde panik atağım var 😊