Yasemin517 25 günlük bebeğim var, saçında ince ince kepek gibi konak var döküntü şeklinde ne yapmalıyım önerisi olan var mı?
Neslihan66 Yasemin517 her banyosundan sonra yumuşak tarağı varsa tara onunla sakın elleme gün geçtikçe banyo yaptıkça geçiyor..:) yada banyo yaptırırken saçı ıslakken tara sonra durula çık o daha iyi..:) ama yumuşak fırça olacak..🤭 güle güle büyütün yavrunuzu..
Nesrincente Yasemin517 biz banyodan önce zeytınyagı sürüp bıraz bekletip banyoda guzelce yıkıyoruz boyle gecıyor
Deletedmom_79 Yasemin517 e bebekte 20 liraya babyjem markasının tarağı var. İnanılmaz başarılı bebğimde de vardı 45 dk evveliden zeytinyağı sürdüm duş öncesi de tarafım o tarak bi mucize. İki kerede kurtulduk.
Doraa99 Banyodan birkaç saat önce mustela konak kremini konaklı bölgeye sürüp beklettim. Hemen banyo öncesi de konak tarağıyla taradım. Tek seferde tamamını geçirdi.
Yasemin517 Teşekkür ederim bilgileriniz için 🙏🏻 Bende ellerimle konak olan yerleri almaya çalısıyordum silerek bilmediğimden çok sağolun, deneyeceğim..