Canselasr Merhaba güzel annelerim bebeğim 5 ay 2 günlük bazen arada oturtmaya deniyoruz kafasını dik tutmuyo aşşağı düşüyor yere koyunca gövdesini ve kafasını kaldırmıyor zaten zor bir doğum öykümüz var bizim gibi olan var mı?
black00 Canselasr benimde oğlum 34 haftalık doğdu tam tutamıyordu tummy time hiç sevmiyordu 5 ay 5 günlük bi kaç gündür yeni yeni tutmaya başladı
Canselasr Ozlem6040 Her 2 3 ayda bi fizik tedavi yiz geçen omurilik ve sinir hastalıklarına gittik kafa refleksleri gayet iyi dedi 3 ay sonra yeniden görelim dedi boynunun bi tarafında ki damar zaten kısa ve kalın dedi geçer gibi dedi geçmezse ameliyat yaparız dedi
Sultangngr Canım 5 ay 22 günlük kızım 10 gündür kafasını kaldırıyor dediğin gibi gövdesi öne gidiyordu kafası yerdeydi hep şuan tamamen kendisi kaldırıyor
Canselasr black00 Benimkide tummy time hiç sevmiyor aslında yatarken felan kendini kaldırmak istiyor oturtma pozisyonuna gelmek istiyor ama bi deneyelim dedik yok kafadı sürekli aşşığıda destekleyelim kaldırmadı için diyorum bu seferde boynuna zarar vermekten korkuyorum
black00 Canselasr vaktinde mi doğdu yine de bolca tummy time yaptır önüne zeka kartları vs koyabilirsin müzik açıp karşısında dans edebilirsin
Alyaminel Aynı durum bizde de vardı çocuk doktorumuz fark etti ve bizi çocuk nörolojiye sevk etti B12 eksikliği sebebiyle kaldıramıyormus ama yinede bi götürün başka sebeplerden etkili olabilirmiş mutlaka götürün
Englsm Kilosuyla alakalı olabilir mi benim bebeğimde 8aylık tam tutamıyor başını testleri yapıldı çok şükür temiz geldi şuan fiziğe gidiyoruz boyun ve kol kaşlarının güçlenmesi için
Canselasr Englsm 29 gün boyunca yoğun balımsa yattı ve sürekli sağa yatırmışlar sol boyın kası kalın ve küçük kalmış o yüzden boynu sürekli sağ düşüyodu o geçti fizik tedavi yi bekliyorum ne dicekler
Englsm 3600 doğdu ve şu an 7kilo kilo alımı çok az acaba diyorum kilo da etkili mi çok iyi beslenmiyor güçlenmiyor