Mutlubebis Nil595959 bizim doktorumuz 7. Ayda yapacağını söyledi. İlk 6 ayda aşısı çok ben 7. Ayda yapmayı tercih ediyorum dedi.
Hukukcu7 Nil595959 Nil595959 kızım için nimenrix menenjit aşısını 3.ayda, 6.ayda ve son dozu da 13.aylık iken yaptırdım.
meryemmirasmombuse Nil595959 7. ayda nimenrix yaptırdık canım 2 doz uygulanıcak bu ay 8. aydada bexero yaptırıcaz inşaAllah oda 3 doz uygulanıcak toplamda 5 doz
Deletedmom_12 Hukukcu7 Sağlik ocagi yapmiyormu menenjiti istedigimiz zaman kendimizmi yaptiriyoruz banada bilgi veririmisiniz
akillibidikcgty Zeynebsmom Hayır ateşimiz dahi çıkmadı ama bebeğine göre değişir bence biraz huzursuzluk oldu ardından sanırım calpol verdik o kadar
Hukukcu7 Deletedmom_12 ben sağlık ocağına sorduğumda menenjit özel aşı olduğu için kendilerinin yapmayacağını, çocuk Dr na gitmem gerektiğini söylemişti.
Hukukcu7 Deletedmom_12 ben sağlık ocağına sorduğumda menenjit özel aşı olduğu için kendilerinin yapmayacağını, çocuk Dr na gitmem gerektiğini söylemişti.
Hukukcu7 Deletedmom_12 ben sağlık ocağına sorduğumda menenjit özel aşı olduğu için kendilerinin yapmayacağını, çocuk Dr na gitmem gerektiğini söylemişti. @