Uyukizim-33 kızım 20 günlük. Son günlerde geceleri çok ağlıyor . Bu gece ise hiç susmadı sürekli ağladı uyumadı ayaklarını karnına doğru çekiyor. Kimyon , humana rezene çayı verdim ama susmuyo . Lütfen yardım edin
Ozge0125 Uyukizim-33 gaz sancıları başlamıştır. Allah yardımıcınız olsun bizde aynı durumdayız 3 aylık olduk geçmedi daha 😞 doktorunuzla görüşün gaz damlası önerir belki size
Olimbonii Uyukizim-33 Çok gazı var sanci veriyo ona ondan durmuyo bende aynilarini yasadim bebeğimde yani gaz sancisi icin genelde masaj iyi geliyor ama tamamen asla geçmiyor 3.ayda azaliyo bizimki 3.ayda bitecek kadar azaldi biraz sabır gerekiyor
Minikkuzuveanne Uyukizim-33 bir de humana nin gaz yaptığı da yazıyordu birçok yerde, tabi annenin içmesi durumunda, bebeğe verildiğini bilmiyorum
tubasd Uyukizim-33 doyduguna eminseniz gaz sancisi başlamıştır siz gaz yapıcı besinler tüketmeyin kendinizi sıcak tutun
Minikkuzuveanne Belki hepsini yaptınız ama ben de yaşamıştım böyle bişey, Sakince konuşun ten tene temasla birlikte, bir de Nebe suresi dinletmek isterseniz ise yarıyordu bizde. Öncelikle siz sakin kalın ve bunun geçici bı durum olduğuna odaklanın.
Elif26__ Uyukizim-33 aynı durumu bende yaşadım sabaha kadar ağlamıştı oturdum bende ağladım hastaneye gitmek için arabaya bındık ve sustu ve muaneye gırdık doktor bebek bu dünyaya alışmaya çalışıyor aglıcak dedi gaz damlası yazdı bıogıa ve gonderdi
Olimbonii Uyukizim-33 Biz maflor damla kullaniyoduk ondan tavsiye etmisti doktorumuz gazına iyi gelmisti sonra azalinca kullanmayi birakmistim yani gaz damlasi kullanin baska caresi yok
Beriihe Uyukizim-33 biz 40 günlük hala aynı, nurse harveys damla ve maflor probiyotik alın bence. Kimyonu da bir çay bardağı normal suya bir çay kaşığı kimyon ekleyip kafaya dikin. Çayından daha etkili
Bebetonunmotheri Uyukizim-33 geceleri cok aglayan bebeğin gazi çoktur demisti doktorumuz İnsallah kolik degildir
Bebetonunmotheri Uyukizim-33 ben onu ilk defa duydum biogaia kullaniyorduk biz benim bebeme iyi geliyordu
Evaninanasi Uyukizim-33 hiç duymadım. Sab simplex veya nurse harveys deneyin. Nurse harveys colex var bir de şurup o da bayağı etkili.