Emine003 Kızlar oğlum 7 ay 10 günlük hafif süt alerjisi var ama peynir vs yiyo bişey olmuyo avakado ile ne tarifler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz yazar mısınız 🥰
Nereleregidem Emine003 ben bugün muzla avokadoyu birleştirip üstüne bir çay bardağı suya irmik ve yulaf kaynatıp karıştırdım bir kavanoz yedi 😂 normalde avokadoyu sevmemisti bu şekilde yedi. Başka tarifler varsa bakayım ben de 😅
BusUgUr Emine003 avakado labne peyniri pekmez ceviz içi. Hepsini karıştırın çok güzel oluyor ben tost bile yapıyorum bundan 😅🤣 cevizi havanda dövün güzelce un gibi olsun.
Busefee Emine003 her sabah kahvaltısında veriyorum bazen peynirle karıştırıyorum bazen muzla bazen yumurtayla ya da hepsini karıştırıyorum. Sade verince de yiyor
Emine003 Nereleregidem ay bende deniyim canım 😅 maşallah senin minnoşa canım afiyet bal şeker olsun 😍
Kecer Avakado yumurta ve labne peyniri karıştırarak verebilirsiniz oğluma sizin aylarda vermiştin 2 yaşında şimdi hala severek yiyor
rreeyhann guno bende ayni şekilde avakado ciğ yumurta ve beyaz peyniri karistiriyorum biraz yulaf unu ekleyip pankek tarzı pişiriyorum Veya ayni kasirimi unsuz hafif yagda pişiriyorum iki turlude çok seviyor hemde yumuşacık oluyor
Ysgl26 Avokadoyu sade seviyor benimki.. öyle hiç bişeyi birbirine karıştırıp vermedim.. herşeyi tek tek yiyor..
biraslanmiyavdedi Avokado, muz, yoğurt (yiyebiliyorsa), ceviz, ruşeym, karadut özü ya da pekmez. Benim bile en sevdiğim :)
Emine003 biraslanmiyavdedi yaptım yedirdim canım bende içine avakado muz ceviz bebe bisküvisi pekmez koydum sevdi 🥰
Emine003 Busefee sağol canım teşekkür ederim bende karıştırdım bugün muzla bebe bisküvisi pekmez ceviz vs güzelce yedi 🥰
Merve_ada71 Emine003 yulaflı irmikli lapa yapabilirsiniz içine avakado ezip içine elma rendesi ise tat verebilirisniz hemde doyurucu biz de de vardı süt alerjisi
Emine003 Merve_ada71 teşekkür ederim canım yaparım inşallah bugün başka tarif yaptım yarın da bu tarifi yapayım inşallah 🤗