Hazalmrve Emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüslerim yumuşadı tekrardan nasıl ev yöntemiyle büyütebilir ve sertleştirebilirim?
kuzey-21 Hazalmrve merhaba. Emzirirmeyi bıraktıktan kaç gün sonra sütünüz çekildi acaba. Sorunuzla alakasız ama 😂 hemde üstte kalmış yorumunuz 😂
minnos004 Hazalmrve bende çok merak ediyorum gercj emziriyorum suan ama böyle yumuşamis olmasi beni çok üzüyor. Bu arada annem 8 coxuk emzirdi onunki benim kinden daha diri 🤣
Nilosunannesi_ kuzey-21 Bende bunu çok merak ediyorum ya emzirme bittikten sonra hemen çekilıyor mu süt acaba bilgisi olan yazabilir mi ? 😂
MrsMavisss kuzey-21 soguk suyun altına goguslerinizi tutmak /yikamak çekilmesini sağlar der kaynanam deneyebilirsiniz
Ressedam Her duşta geriye doğru yukarı masaj yaparak sütü geriye cektirme yöntemini kullanın sıcak duş değil tabi 🤪
Hazalmrve minnos004 hahahahaah emzirdiğim dönem cahildim iki saat de bir enzirmedim birde iştahın gitmişti sütüm azaldı ondan da göğüslerim yumuşadı
minnos004 Hazalmrve vallah canım ben her saat başı emzirdim sütüm kesildi bir dönem sonra yine geldi cok şükür 😀 annem biz isimiz ne zaman bitse o zaman emzirdik senin kiz her saat başı yarim saat boyunca emiyor tabiki sarkar diyor. 🤣