Hayalimdin1 Mrb kızlar mutfagimi daha önceden paylasmistim bilenler bilir simdi diceksiniz ki neden buraya yazdin neden boyle bisey soruyorsun sen begendiysen tm dir diye ama bn pskolojik olarakta takıntılı bi insanım takuldim kaldım yine cerceveleri yeni aldım ne zmndid istiyordum ama tahminimde cok buyuk geldiler cokmu itici oldu cokmu kqlqbalik oldu cokmu buyukler acaba diye dusunuyorum sizce cokmu büyukler mutfak icin geri verme sansim da yok malesef
Kulpu_kirik_kup Hayalimdin1 iki beyaz tablo arasındaki kitchen ve Coffee yazısı çok kalabalık göstermiş bence. Farklı bi dizaynla daha iyi durur. Sadece tablolar yanyana mesela, birazda aralıklı 👍🏻 diğerlerini farklı bi duvarda kullanabilirsin
eymenzeynep Hayalimdin1 tablolar harika 👍 ama o kitchen coffe yazısı olmamış. Bu arada tabloları nereden aldınız
Kerem_k1 Hayalimdin1 ne kadar hoş bi mutfağın var, yazılarda çok güzel sadece biraz fazla yukarda sanki, biraz aşağıda olsa daha mı güzel dururdu bilemedim
Hayalimdin1 Kerem_k1 cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz beni mutfagimda cok emegim var benim 5 yıllik evliyim inanin ilk haliyle su anki hali arasinda daglar kadar fark vardır ufak ufak biseyleri degistirerek bu hals getirdik tabloyuda 2 tsne bebegim var onlar ulasmasin diye biraz yukari yapistirdik
zeynep91 Hayalimdin1 kitchen coffeyi kaldır canım tablolar cok hoş olmuş mutfagın harika maşallah 🧿 masa örtünü nerden aldın acaba bende istiyorum bu model runner
Yildiz52 Hayalimdin1 bende tablo aşmak istiyorum kiraciyim ama asamiyorum ondan hoşuma gitti güzel olmuş tablolar sadece biraz aşağıda olsa daha güzel olurmus
Hayalimdin1 Yildiz52 alttaki komsumd kiracı evimizin yapılari birebir ayni o herseyi asıyor bunlarda yapiskanli civi bile cakilmiyor ev sahibiniz anlayısliysa asılir bence:)
Hayalimdin1 Benisahtesevme2 Benisahtesevme2 evet biraz yukarda oldu galiba ama 2 tane oglum var asagi oldumu surekli kaldirmaya calisiyolar her sey busekil yukari asma zorundayiz mutlaka zarar verebiliyolar
Nezzz_ Hayalimdin1 Bence güzel ama sadece bir tık aşağıya yapmanız lazımdı benımde var bu şekilde eşimle asagıya yaptık boyutları guzel bence🥰