YARFUR Bebeğimin göz rengi doğduğunda lacivertti.suan açılıyor bazen mavi gibi bazen yeşil gibi bazende kahve rengine dönük gibi gözüküyor.Bebegi lacivert gozlu doğup mavi olan var mı veya kahverengine döndüyse kacinci ayda döndü?
Haydinn YARFUR yani benim bildiğim hepsi lacivert olur benim kzımda lacivertti ama 3 aydan sonra kahveye döndü 6. Aydan sonra net belli oluyor 😂
Laydaren YARFUR Bebeğimin doğduğunda lacivertti, sonra mavinin tonlarında gidip geldi arada gri bile oluyor. Şuan 10 buçuk aylık. Fotoğraflarda masmavi, gün içinde yeşil gibi 🫠 Hala oğlumun gözleri ne renk olacak bilemiyorum.
Zeynep1903 YARFUR benim kızım laciverttti gözü git gide belirginleşti suan 11 ay 17 günlük masmavi belli 🫣
Bartu_2022 YARFUR benim oglumunda gözleri lacivertti 3 aylıkken mavi oldu şuan 10 ay 6 günlük hala mavi hiç değişmedi
Zeynep1903 YARFUR kızım benim aile tarafına cekti babam abim yegenlerim hep mavi gözlüler yeşil olanda var eşim ve ben elayız yani genetik oluyor genelde ☺️ İnsallah olur canım 🥳
Bartu_2022 YARFUR inşallah olur😊 bizim ailede eşim tarafinda hiç mavi gözlü yok öyleyken mavi oldu sizin gözleriniz maviymiş şansınız daha yüksek🤗
YARFUR Zeynep1903 bizde de babam ben ablam halalarim filan renkli gözlü eşimin de babaannesi renkli gözlüymüş 🤣
AselinAnnesiiiiiiiii YARFUR doğduğunda bulanık oluyo mavi gibi duruyodu şimdi yeşili de andırıyo 3 aylık ilerleyen zamanlarda daha çok belirginleşir heralde