Arkadaşlar iyi geceler biraz uzun olacak ama bilginize ihtiyacım var . Bebeğimin 1 yaş kontrolü için kan tahlili yaptırdık bazı değerler yüksek çıktı. Kan tahlili alınmadan önce eşim ve ben grip olmuştuk şuanda yeni geçmeye başladı ama bebeğimde bi sorun yoktu genel durumuda iyiydi hafif bi mızmızlığı ve gece uykusuna geçtiğinde sabaha karşı burnu biraz dolu gibiydi sabah kalktığımda çekiyodum gün içinde burun akıntısı vs de yoktu tabi sessiz bi şekilde hastalık atlatmıyosa . Kan tahlili yaptırdım dediğim gibi bazı değerler ve ast normal değer 56 bizimki 62 kreatin kinaz normal 170 bizimki 1328 tabi araştırdığımızda çok korktuk hemen çocuk doktorunun olduğu özel bi hastaneye gittik gece , tek başına birşey ifade etmez antibiyotik tedavisi daha sonra bu değern düşüp düşmediğine bakılacak dedi . Tekrar sabah o hastanenin başka doktoruna muayene olduk farklı görüş açısından doktor direk bu değer çok yüksek yatış verilsin 1 gün sonra kan testi tekrarlansın düşüp düşmediğine bakılsın düşme yoksa sma hastalığı vs olmak üzere diğer kas hastalıkları araştırılıcak diye birşey söyledi ne diceğimi bilmiyorum düşüncesi bile beni yedi bitirdi bizi. direk bu şekilde knuşmasıyla beni strese soktuğu için ordan çıkıp başka bir özel hastaneye koştum ordaki doktorumuzda bogazında hafif kızarıklık var dişleri de geliyo dedi antibiyotk kullanalım 5 gün sonra kreatin kinaz sadece bu test yaptırıp bakalım düşecekmi dedi . Şuan için knuşmak çok erken tabiki bu şekilde hastalıklar var olabilir ama takip önemli 5 gün sonraki değere göre knuşalım dedi durumumuz bu şekilde sizlerinde bu değerin yüksek çıkıp düştüğü oldumu şuan için elimizden geleni yaptık görüşlerinide aldık ama başınızdan belki böyle bişey geçmiştir değer sonra normale dönmüştür moral olarak öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum