Merhaba, bebeğim geceleri besiginde çok sık uyanır ve yanımızda daha rahat yatar. Hatta şöyle diyim 9 aydır beşiğinde kesintisiz uyuduğu 2 saat falandır sanırım, istisnalar dışında :) birkaç kere yataktan düştüğü için çok korkuyorum, bir defa beşiği kaldırdım ve yere yatak yaptım çok rahat 2 gün geçirdik gerçekten. Agladiginda yanına iniyordum, düşme derdimiz de yoktu. Fakat alt kat komşumuz bir gün aniden taşınınca anladık ki doğalgazı onceden kapatmışlar haliyle ve bebeğim biraz üşüttü. Besigi.bir daha kurdum fakat yine aynı durum söz konusu düşmesinden çok korkuyorum. Bu gece eşim işte ve uyku sersemligine yanıma alırim duser diye korkuyorum. Bu yüzden yine yer yatağı yaptım bu defa biraz daha kalinlastirdim serdigim şeyleri yükselttim yani baya. Kenarlarına koltuk minderleri den koydum rüzgar gelmesin diye. Ama.yine de içim rahat sayılmaz, üşür mu diye korkuyorum hala 🥲 bir de bu şekilde yatırmaya alisirsa ileride besigine alışmakta sıkıntı çeker mi bunu da düşünmüyor değilim. Deli yatan bir bebek değil bu arada