-Esra- Bebegim 3 gündür ne gece ne gündüz uyumuyor, memeden ayrılmıyor ,eşimin bile kucaginda durmuyor sadece beni istiyor, atak haftasindaymis acaba önerileriniz nelerdir
Berraduyar22 Benim bebeğimde öyle kendinizi yıpratmamaya çalışın dün kahvaltı bile yapamıycam sandm asla durmuyordu kayınvalidemi arayıp gelebilirmi diye sordum çocukta şans eseri bi sakinledi gerek kalmadı benim beneğim kanguru ya takılınca sakinliyor kokumu aldıpı için hemde yakın temas işlerimide yapabiliyorum orada uyuyorda bende daha dik pozisyonda uyumaya çalışıyorum sizde deneyebilirsiniz kendinizi yıpratmayın bir kanguru alın eminim işe yarar
Ilay1710 İlk atağımız ve malesef benim kızımın kucak sevdası o haftada başladı ve şu an 3 ay 3 günlük hala kucağımda uyuyor. Stres olmayın onun istediği şekilde kucakta uyutun ama bu süreçte birilerinden destek alın çünkü tuvalete bile gitmek dert oluyor. Zaten bebiş büyüdükçe uyanıklık süresi artacak huysuzluğu gidince yine yatağına koymayı denersiniz. Ben yapmadım çünkü çok seviyorum benimle yatmasını gündüz zor ama geceleri çok keyifli😊