YYenianneeee Kızlar bebeklerinizi hiç spaya masaja götürdünüz mü gerçekten faydası oldu mu benim kızım 16 aylık hala gaz sorunu var ve uyku sorunu var acaba düzeltir mi?
TtazeAnne YYenianneeee 2 defa götürdüm gaz sorunu için değil ani olarak götürmek istedik hareketlerinde baya etkisi oldu bizde ayaklarini kollarını daha hızlı hareket ettirmeye başladı ama spadan sonra çok derin ve uzun uyuyorlar
parisbebek90 YYenianneeee Ay ben götürdüm. Diğer ay üçüncü kez gideceğiz. Benm oğlum çok seviyor. İlk gün süper uyuyor 3-4 günde yüzer gibi kıpır kıpır hep 🤭
Bebegimm1 YYenianneeee 2 yaşında götürdüm ondan önce korona falan diye diye ertelemiştim benmki hiç sevmedi korktu suya bile girmedi diyebilirim sizinki seviyorsa götürün değişiklk olur
lceLady YYenianneeee ilk 3 aylık dönemde goturmustum faydası olmustu. Gaz sorunu için kimyon suyu denediniz mi
asiltonunmommysi YYenianneeee 40ında ve 6 aylıkken götürdüm. 40ında götürdüğümde patır kütür çıkartmıştı valla
kasimonbes YYenianneeee 40mizi cikartmak icin gittik ama sevmedi benim kizim. Herhalde boynundaki simitten dolayi. 3 aylik olsun tekrar goturup denicem. Rahatliyorlar baya rahat uyuyor
Boncukkizim YYenianneeee bence o spalar masajlar hep yeni nesil annelerin instagrama fotoğraf atma hevesiyle uydurduğu etkinlikler 🤣 yahu el kadar bebek spadan ne anlar. Ben şahsen hijyenik bulmuyorum ayrıca gösteriş gibi geliyor bana. Ona vereceğim parayla mama bez alırım kızıma 😁