Deniz99 Kızlar sizinde aynımı altını değiştiriyorm yediyorum gazını çıkartıp uyutuyorum 5 dk dolmadan kalkıo. Sürekli aynı rutin devam ediyoruz uyumuyor
Demetpdr Deniz99 ozamanlar benımde derdım buydu aynıydı iki ay bittiğinde 20 dakıka sonrada kırl dakıkaya cıkardı dunyaya alıstıkca artırıyor bence netıcede alıskın olmadıgı bir alemde suan öğrwnıyor bence bırazdaha zaman gecırın uyuyacak
Demetpdr Deniz99 ozamanlar benımde derdım buydu aynıydı iki ay bittiğinde 20 dakıka sonrada kırl dakıkaya cıkardı dunyaya alıstıkca artırıyor bence netıcede alıskın olmadıgı bir alemde suan öğrwnıyor bence bırazdaha zaman gecırın uyuyacak
Deniz99 Tuba444 uyusa bi iki iş hallediz evde bende yoksa ilgilenmekten sıkılmıyorum ama kaç defa makinede çamaşır kaldı sayısını bilmiyorum. Aynı çamaşırları 2-3 kere yıkıyorm :)
Hazal_annesi Bebeğim 20 günlük aynı sorun bizde de var gece gündüz aynı nasıl baş edıosunız bu durumla ya
Hazal_annesi Haribo42 bende onu umut ediyorum ama 🙁 uyuyunca sadece 5dk sonra inliyor sallyınca uyuyor sabaha kadar da böyle parça parça sızınde mı aynı 🙁