joyfulmom Hindistan Cevizi yağı kullanan var mı acaba cilde yüze vs.. nerelere kullanabiliriz 😄 Gratiste indirim vardı aldım da daha önce kullandığım bir ürün değil merak ettim etkileri nelerdir
Flower56 joyfulmom saçlarıma sürüyorum iyice geçsin diye tariyorum 4 5 saat bekletip yıkıyorum birde kirpiklerime sürüyorum
Kizannesiiii joyfulmom ben yıllardır kullanıyorum kışın kuruyan saçlarıma saç uçlarıma sürüyorum bekletip yıkıyorum. Diplere de sürüyorum ama az az çünkü diplerden arındırmak zor olabiliyor. Göz makyajımı Hindistan cevizi yağı ile temizlerim hatta kışın cildim çok kurur yüz makyajımı da onla silerim . Hiçbir zararını görmedim fazla fazla da kullandım
nmt41 joyfulmom herşeye kullanıyordum cildime yüzüme saçıma (saça sürerken zeytinyağı da karıştırıp boya yapar gibi heryerine sürüyorum sabaha kadar bekleyip yıkıyorum ) kahve içerken koyuyordum bir tatlı kaşığı tatlı yaparken koymuştum 2 kere denemiştim, ben de bayadır alamadım bitti alayım ne kadara aldınız?
joyfulmom Kizannesiiii makyaj temizleyici olarak kullanılıyorsa hem doğal hem nemlendirici gibi güzel olabilir deneyeceğim teşekkür ederim 😌💕
Kizannesiiii joyfulmom gerçekten deneyin benim cildim çok hassas herseyi kabul etmiyor kimyasal makyaj temizleyici birsuru denedim ama bnm cildim hiç kabul etmedi Hindistan cevizi yağı bana çok iyi geldi doğal birkere daha nolsunn bebegimin bile burnu vs tahriş olunca sürdüm hep
joyfulmom nmt41 kahveyi de denemek istiyorum mutlaka hatta bugün deneyeceğim 🤭 60₺ olması lazımdı geçen hafta almıştım
joyfulmom acabahamilemiyim evet bende az önce bir arkadaş yazmış oradan gördüm kahveyi deneyeceğim bı 🤭
Ronesans joyfulmom cilde, saça kaş kirpiğe kullanılır diş macunu olarak kullanılır. Bebeklerde diş cikarken kullanılır. Dahilen unutkanlığa zayıflamaya kullanılır…
joyfulmom Kizannesiiii bukadar etkisi varmış ve ben yeni keşfetmisim üzüldüm çok teşekkür ederim deneyeceğim 😊
Alimel joyfulmom sordunuz diye söylüyorum ben en çok ilişkiden önce kullanıyorum çok güzel kokması florayı bozmaması ve ekstra kayganlaştırdığı için gerçekten başka türlü oluyor ben bazen unutuyorum eşim hindo nerde diyo hemen 😁deneyin 🤭
sifirekran_bolkitap Hindistan cevizi yağı bebe şampuanı karıştırım makyajımı siliyorum Hindistan cevizi yağı, karbonat ve lavanta yağı macun gibi yapıp koltuk altına sürüyorum nroll on yerine Kahve ile karıştırıp yüzüme maske yapıyorum
nmt41 joyfulmom bende bakayım yarın teşekkürle filtre kahve de büyük kupada bir tatlı kaşığı kullanıyordum midemi rahatlatıyordu ve tadı da hoşuma gidiyordu inşallah sizde beğenirsiniz
sifirekran_bolkitap joyfulmom kahvee bir yemek kaşığı yağ döküp kremsi kıvam elde edin yüzünüze sürün 10 dk sonra yıkayın yeniliyor😀