Palestinianbride Mires 0 6 ay olarak geçen eşşek kadar emzikler yerine chicco nun 0 2 ay olarak geçen mikro amziklerinden verdim damaklı ve ergonomik olduğu için midesini kaldırmadan öğürtmeden kolayca kavradı
Yigitinnannesi Mires 37 günlük oğlum var emziği ne zaman versem öğürdü hatta bi kac kere kustu, 3 gün önce tekrardan vermeyi denedim öğürdü tekrar verdim o öğürdü ben verdim o şekilde alıştı 3 gündür emzik emiyor hatta emziksiz uyumuyor 😊
kayitci Mires bende 3 ay ugrastim tutmasi icin ve sonunda basardim, dikatini dagitmaya calis emzik verince ki kusmasin ben kucagimda evin icinde gezdirirken verdim ve aldi.
Funfuuu Mires bizim ki 7 aylik hala emzik.emmiyor verince de cignemeye calisiyor. Aslinda zor bi durum bende baskasi uyuturken oldukca zorluyor
Yigitinnannesi Mires pes etme bence sürekli vermeye çalış ben dudaklarına değdirip çektim değdirip çektim ağzını açtı o şekilde soktum öyle öyle alıştı
Dgndrmz Bizimki 4 aylık oldu ilk aylarında az cok tutuyordu bi ara emziğimizi kaybettik geri bulduk o gun bugundur tutmuyor içini öğürüyor bizimkide ağlama krizlerine giriyor cok istiyorm tutsn dye nasıl yapcaz bende bilmiyorum