Mrcannesi Arkadaşlar diğer çocugumada bunu kullandım şimdide kullanıyorum ikinciye şu an tadına baktım acılık geldi daha önce kullandıgımda sanki yoktu kullanan bi tadına bakabilirmi boğazında acılık hissediliyormu yoksa bozukmu bu eczaneden almıştım
Aliveannesiiii Mrcannesi bende oğluma kullanırken kendime de sıkıyorum tadı tamamen zeytinyağı gibi acılık yok yani.
sessizkuzucuk Mrcannesi bir kez kullandım bebeğim ağız dolusu kustuğu için bıraktım. Tekrar başlamayı düşünüyorum ama kusarsa diye tedirginim
Mrcannesi Tospikannesi1907 Allah Allah benmi acaba yanlış tat anadım zeytinyağ tadıda geliyo tabide bida bakim
Mrcannesi Larensare benim kızımda kusuyor sen ne kullanıyosun peki şimdi en iyisi bu ama bildiğim marka oğluma verdim hep
gllevla Ben de şimdi tattım da minicik bi acılık geldi geçti gibi oldu, zeytinyağı tadı var. Belki o yüzden acı geliyordur. Son kullanma tarihi Haziran 2024.
Mrcannesi gllevla acaba normalmi o acılık ya kafama çok takıldı ya bidaha bakabilirmisin ben iki kez sıktım birinde acılık oldu birinde olmadı gittğimde sorucam aldıgım eczaneye
Aliveannesiiii Mrcannesi bugün daha kullanmamıştım şimdi yine sıktım kendime evet sadece keskin bir zeytinyağı tadı alıyorum acaba sizi çok rahatsız ettiği için mi acı gibi geldi şimdi bilemedim ama ben o acılığı alamıyorum yani
Mrcannesi Aliveannesiiii boğazınız yanmadımı ben birazdan tekrar denicem bakıcam bakalım yinemi olucak eşimede denetiyim