Selam güzel anneler bir sıkıntıyı paylaşacağım sizinle çok şükür Sıkıntı denemez aslında ama yeterki sağlıklı olsunlar🤲🏻
Benim oğlum 11.5 aylık İnanılmaz hareketli bir çocuk hiçbir şekilde hiçbir oyuncakla ilgilenmez hiçbir oyuncakla oynamaz asla yerinde oturmaz tahmin edersiniz ki bu inanılmaz zorluyor beni yoruyor.
sürekli birlikte oyun oynamaya çalışıyorum yeni oyuncaklar alıyorum vs hani sürekli bir şekilde bir oyun kurmaya çalışıyorum Oyalamaya çalışıyorum kitaplar legolar vs.
Ama nafile oğlum sürekli bir yerlere tırmanmak çekmeceleri açmak dolaplara duvarlara tırmanmak kapı deliklerini yalamak yanlış okumadınız kapı deliklerini yalamaya çalışıyor. İşin kısası asla poposunun üstüne gün boyu 5 dakika oturmuyor.
Tecrübeli anneler hareketli çocuğu olan anneler yani nasıl ayarlayabilirim nasıl idare edebilirim gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım ne tuvalete girebiliyorum ne yemek yapabiliyorum hiçbir şey yapamıyorum bütün gün sadece o sürekli ayakta bir yerlere tırmanıyor ben sürekli onu tutmaya çalışıyorum.
Yardımlarınız ve çözüm önerilerinizi bekliyorum lütfen boş geçmeyin
Bu arada inanın abartmıyorum yani hiç oturmuyor