Ikizannesi06 ikizannesi4242 yoğurt pırasa elma armut bal kabağı havuç ama ikizlerimin birinde kabızlık yaşadık 2-3 gündür ara verdik sonra yine devam
Uffsananebeslk ikizannesi4242 Biz 6. Aydayız bazen çay k. Ucuyla yoğurt veriyorum. Bir de dün biraz portakal emdirdim.
serrasayin 5 ay erken değil mi? Benim doktorum 6 ay bitene kadar asla başka bir şey vermeyin dedi su bile
ikizannesi4242 serrasayin 6 ay bitene kadar da çok geç değil mi . Su bile vermeyin demiş ama biz 3 aydan itibaren veriyoruz suyu
Berna12 Benim kızımda 4 aylık 19 günlük sütüm artık yetersiz geliyor Ek gidami başlasam Yoksa mamami versen takviye bilemiyorum
serrasayin Berna12 doğru söylüyorsunuz doktorlar çocukların durumuna göre ebeveynleri yönlendiriyor olabilirler
ikizannesi4242 Ikizannesi06 biz yeni başladık henüz 3 gündür yoğurt veriyorum bugün patates püresi vericem
serrasayin Berna12 Ben kızımda yaşamıştım bunu, ne emmeyi sevdi ne mama takviyesini bir tek su, şuanda 2 yaşında hala her şeyi su 🤦🏼♀️🫤🙈
serrasayin ikizannesi4242 bizim gelişimimiz biraz önde gidiyor sanırım ondan dolayı öyle bir yol izlememizi önerdi doktorumuz, diğer kızımda 6 ayda başlamıştık bizde