Arel_2022 Merhaba. Oğlum 3 aylık ve sadece sol göğsümü alıyor normalde emiyordu sağ göğsümü de ama artık emmiyor emmediği için de neredeyse sütüm kesilmek üzere sağım yaptığımda damla damla 10 ml ancak geliyor. Bu durumu yaşayan var mı? Hangi doktordan yardım almalıyım
Aysenkpln Arel_2022 tam olarak aynı sorunu bende yaşadım :( genel cerrahi bölümüne gittim ultrason ile bakıldı 1 2 minik kist görüldü fakat minik oldukları için bişey yapamayacaklarını söyledi. masaj ve sıcak uygulama tavsiye edildi. Bol bol yapıyorum ama fayda etmedi 4 ay 10 günlüğüz hala tek göğüs emzirmeye devam ediyorum. Ama sende bi genel cerraha görün inşallah fayda eder
Deletedmom_110 Arel_2022 merhaba 8 günlük oğlum bnmde solumu çok güzel emiyor ama sağ ittiriyor tartışıyor benimle uğraşıyorum vermek ıcın ucu çok yok tepemde kaynanammm ver ver acıyor goguslerım yara oldu kesişir o göğsün diyor aman kesilirse kesilsin balla yoruldum artk kızım 22 ay emdi sıkıntısız bir şekilde oğlumun sırecı çok zorlu ağlayarak emziriyorjm neler kullanıyorum faydası yok
Arel_2022 Aysenkpln teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🏻🥺 peki tek göğüs doyuyor mu bebek bebeğim erkek ve birazda iştahlı maşallah
Azra41 Arel_2022 doyar kuzum doyar gorumcemin de öyleydi göğüs ucu içeri kaçmıştı tek göğüsle emdirdi tosun gibiydi bebişi maşallah 🧿 ama bir destek almanda fayda var bence ya ebe yada emzirme danışmanından 🥰
nazli-06 Deletedmom_110 her emzırmeden sonra lansınoh gogus uxun kremı sürüyorum ben süreklı kullanın her çatladıgında gecırdı benımkını,
nazlimom_ Arel_2022 bizimkide 9 aylık 2-3 aydır sol göğsümden emiyor sağdan az geliyodu zaten soldan emiyor sadece
Bir_anneee Benimki de 9 aylık solu reddediyor endişelenmeye gerek var mıdır genel cerrahiye gitmeli miyim kist falan varsa diye korktum açıkçası
nazli-06 Arel_2022 benımkıde bı ara ıstemıyordu tek gogsu, uyku sersemı oldugu zamanlarda verdım emmek istemediği göğsü bir de yataga uzanarak emzırdım sagı solu anlamadı. Smdı ıkısını de emıyor bır de boyle deneyın işe yarar belki bebek emdıkce artar ya da sağın
Deletedmom_875 Benimki de bazen sağ tarafı istemiyor. O zaman ben de ters tutus yapıyorum. Yani solu emer gibi pozisyonda, vücudu koltukta kalacak şekilde. O şekilde emiyor o tarafi da.