angelicaa Iyi sabahlar herkese. Bebegim 7 aylik ve yaklasik 1 aydir emzigini degistirmeye calisiyorum ama 6-18 emzigi istemiyor itiyor. Eski 0-6 ay emzigini verdigimde kabul ediyor. Sizler ne zaman degistirdiniz? Ayni sorunu yasayan var mi?
Ucansupurge angelicaa Ne yaptıysam alışmadi doktorda problem değil dedi 16aylik hala 0-6emzik kullanıyor yakında biraktiracagim zaten 😍
Feyzosumunannesi angelicaa 1 haftadır Uğraşıyorum benim kızım da asla almıyor bakıyor o büyük hemen tiksinmis gbj yapıp atıyorum sahiden ucu çok büyük 8 ay 5 günlük kızım
angelicaa Ucansupurge agiz yapisina göre kücük kalmiyor mu acaba yaa gerci problem olsa doktorunuz kullanin demezdi. Benim bebegim uykuya geciste emiyor sadece emzigi o yüzden alisana kadar 0-6dan devam mecbur🤷🏻♀️ tesekkürler🙏🏻
angelicaa Feyzosumunannesi avent emzik emiyor bebegim gercekten uc büyüklügü bayagi farkediyor. Minicik agizlarina büyük geliyor istememeleri normal valla🤠 zamanla alisirlar herhalde🤷🏻♀️
angelicaa baykuskiz_ 6-18 emzik uclari bayagi büyük geliyor sanirim bizimki de bir süre daha 0-6 kullanip sonra gececek digerine. Tesekkurler🙏🏻
Ucansupurge angelicaa Bir problem olmaz benim kızım da hep 0-6kullandi dedi gün içinde aktif emmiyor uyku geçişlerinde ve uykuda 🤗 6-18de bir sürü emzik aldım büyük geliyor oguruyor
Poyrazin_annesii Bız 11 Aylık olduk hala sıfır altı kullanıyoruz. Diğerini kabul etmiyor öğüürüp atıyor
angelicaa Poyrazin_annesii kabul etmeme bebeklerde genel bir olay o zaman🥹 bizimki de önce bakiyor ne verdiler bana diye sonra pit atiyor hemen
angelicaa Ucansupurge benim bebegim de öyle aktif kullanmiyor sadece uykuda ayni sekilde. Cok tesekkür ederim☺️
Uffsananebeslk angelicaa Aynı sorunu ben yaşıyorum . 6 ayına girdi artık değişsin istiyorum yok öğürüyo
Fatmaaa6666 Biz 17 aylik olduk hala avent 0 6 ay kullanıyoruz bizde 6 18 ay kabul etmedi ağzı küçük zaten son 2 dışı kaldı onları da çıkarsın emzigi biraktiracam
Aysegul93 angelicaa 12 aylık benimki de hep 0 6 olanı istiyor. Ama hasta oldu burnu tıkandı bir haftadır unuttu emziği sanırım artık emzik vermeyeceğim