Rez Hanımlar yaklaşık 2 saattir sağ kasık ağrım başladı acayip derecede şiddetli ağrılı ölüyorum resmen sancıdan, ne olabilir bu daha önce yaşayan var mıdır yarın kadın doğuma da gidecem anlatamam size ağrısını
birminikbebekannesi Rez Bende yaşadım kist çıktı yumurtalığımda adet döneminde küçüldü kendi kendine gitti onun ağrısıyım
Rez birminikbebekannesi netten araştırdım az kist enfeksiyon gebelik vs deniyor da kist olsa ilk gebeliğimde doktor görmez miydi diye düşündüm 17 ay önce doğum yaptım
birminikbebekannesi Rez Bende 9 ay önce yaptım hiçbişey yoktu sonra ağrı şancı adet düzensizliği yaşadım 1 ay ağrılara dayanamayıp gittim kist çıktı kendiliğinden de küçüldü ama idrar yolu enfeksiyonu da olabilir oda ağrı yapar ama öyle olsa akıntı koku vs olması lazım
Rez Bertugnunannesi 🤦♀️🤦♀️ Aklıma gelmedi değil de bebek uyuyor eşimle nasıl gidecem ki şimdi of of
Birdunyabircennetannesi Rez Geçmedi aylardır benle. Adet duzenimi alt üst etti hatta adet olmuyorum resmen. İlaç tedavisi verildi yok düzelmedi şimdi nisana bir yere randevu verildi nisana kadar bekleyeceğim maalesef.
Rez birminikbebekannesi bende idrar yolu enfeksiyonu da var ancak son 15 gündür anormal bişi yok bir anda başladı bu ağrı :/
Bertugnunannesi Rez sağ kasık agrısı. En belirgin sebebi apandisit degilse kasık fıtığı kist üşütme bile olabilir hamilelik olabilir mi acaba adet oldun mu ya da adet yaklastıysa mens agrısı olabilir
Rez Birdunyabircennetannesi kist olsa bende de adet düzensizliği olurdu diye düşündüm bir anda başladı bu ağrı ve abartmıyorum 2,5 saattir ölüyorum ağrıdan , çok geçmiş olsun size
Birdunyabircennetannesi Rez Gebelik durumu ihtimali var mı? Yani iki gebeliğimde de kasik ağrısından çok ağlamıştım
Rez birminikbebekannesi sanırım bu ihtimal üzerinde yoğunlaşıyorum hemen randevu alıp gideyim doktora ağrısı bi bıraksa düşünecem de 🤦♀️
birminikbebekannesi Rez aaten ultrasyon alıyorlar idrar tahlili testi o kadar kist çıkarsa tahlil bile yapmıyorlar
Rez birminikbebekannesi burda yazılanlar dışında bişi çıkarsa ya da alakalı yazarım ,teşekkür ediyorum inş 💐