Seymaemre-asya34 15 aylık 9.100 gram.herkes ama herkes zayıf dio ne yapacağım daraldım artık droz iştah açcı macun aldım faydasi olurmu ki.ne yapmam lazım.kilo alımı için bana yiyor gibi geliyor emdiği için mi zayıf yemek az yiyor acaba
birminikbebekannesi Seymaemre-asya34 her çocuk bir değil bence dışardakilerin nedediğine pek takılmayın çocuğunuz sağlıklıysa kilonun bir önemi yok bence benim görümcemin kızı 3.5 yaşında 13 kilo benim oğlum 9 aylık 10 kilo kiloya bakılırsa herşey o zayıf benim oğlum kilolu mu oluyor bence alakası yok dediğim gibi evladınızı siz yetiştiriyorsunuz en iyisini siz bilirsiniz🙏
Mlkhrn Seymaemre-asya34 o aylarda benim kızım da bu kilodaydı. Kilosu hep geriden geldi ama doktor hiç zayıf demedi. Sağlığı yerinde tahlilleri normal. İştah için bilimsel bir veri değil ama instagramda takip ettiğim biri omega 3 kullanmaya başlayınca iştahı açıldı demişti. Onu da deneyebilirsiniz. Bir de her bebek boğum boğum olmak zorunda değil🙂 önemli olan sağlıklı olması
Seymaemre-asya34 birminikbebekannesi herşeyin farkındayım evet ama bir yere kadar artık sıkıldım daraldım kilo kelimesini duymak istemiyorum yedirmiyorsun bakamıyorum oluyor başkalarının çocukları örnek gösteriliyor zorla yediriyorlar çocuk kilolu daha neler neler
birminikbebekannesi Seymaemre-asya34 bana da yaptılar aynılarını senin çocuğun zayıf bak şunun çocuğu şöyle böyle örnek gösterdikleri çocuklar anne sütü alıyor benimki almadı hiç mesela bende ilk başlarda çok takıyordum artık umursamıyorum o onların bebeği bu benim bebeğim en iyini yapıyorum en iyisini yediriyorum bünyeyle alakalı bişey benim doktorum çocuğun kilosu iyi sağlığı iyi dedikten sonra dış etkenler istediği kadar konuşsun