Merhabalar ben 31 haftalık doğum yaptım bebeğim 20 gün yoğun bakımda kaldı şuan 27 günlük 1 haftadır bizimle. Çok şükür ki bu süreçler boyunca sütüm çok güzel geliyordu kızım eve geldikten sonra daha da arttı bir gögsümden 90 lara 120 lere kadar geliyordu kızım hastanedeyken sağıp sağıp buzluğa atıp yedekledim. Ama şuan sorun şu ki cuma akşamı bir anda sol gögsümde bese gibi bş serlik oldu sonrasında gögüsüm çekilmeye başladı ben öyle hissediyordum sonra sol göğsümde kızarıklık vardı şimdi kızarıklık gitti ama ili gögüsümde içerde sızlıyor bir şey akıyor gibi oluyor gögsüm taş gibi oluyor bi anda yumuşuyor araştırmama göre süt kanalları tıkanmış gibi bir şey gördüm. Sıcak havlu koyuyorum duşta masaj yapıyorum sıcak suyla gögsümü sağıyorum lansinomyn en düşük seviyesinde 10 dakikada 90 100 ml doluyorken şimdi mesela en yüksek de 30 oluyor 60 arada oluyor ve en hızlı olduğu içinde göğüs ucumu acıtmaya başladı. Kızımıda emziriyorum premetüre olduğu için sütüm kesilcek diye çok korkuyorum anne çayı bestlak damla da içiyorum ona rağmen bu şekilde bilgisi olan var mı