Nurnehir 7 aylik kizim kabiz oldu iki gundur kakasini çıkartamıyor ve cani yaniyor kayısı kaynatip biraz icirdim zeytinyagi verdim ama fayea etmedi lutfen yardimci olun ne yapabilirim baska
Fatmauslu Nurnehir cnm 10gun diyorlar yapmazsa sıkıntı olurmuş ins geçer karnına masaj yap ayaklarını bebeğine doğru çek otele ona doğru . Karnına baskı yapınca belki çıkarır
Elele Nurnehir biraz kabız yapan yemeklere ara verin kabızlığa iyi gelen şeyler yedirin yemek olarak kabak meyve olarak armut vs ben kabız olacak gibi olunca öyle yapıyorum. Armut için İshal yapar dikkatli ver diyolar hatta ama ne ishali kakasını yaptırsın diye dua ediyorum
Merve1705 Nurnehir kabız yapacak ne yemiş olabilir öncelikle onu Bi tespit edin tahnimce ek gıda kaynaklı kabızlık Bu durumu pirinçli bir şey verdiğimde oğlum yaşıyor maalesef iyi bilirim
doganinannesi Nurnehir sıcak suya oturtun beline kadar sokun ya da suya.ek gıda alanlarda 3 Max 4 gün yapmazsa fitil demişti doktorumuz
lalelikiz Fatmauslu muhtemelen ek gida aliyor bu bebek.sadece Anne sutuyle beslenen bebekler icin gecerli 10 gun
Merve1705 Nurnehir nişastslı fena kabız etmiştir kuzumu😐 Sıcak duşla masaj yoğurt kayısı Bildiklerim bunlar birde her sabah 1 çY kaşığı saf zeytinyağı içirin iyi gelecektir inşallah
Merve1705 Nurnehir nişastslı fena kabız etmiştir kuzumu😐 Sıcak duşla masaj yoğurt kayısı Bildiklerim bunlar birde her sabah 1 çY kaşığı saf zeytinyağı içirin iyi gelecektir inşallah
Nurnehir Merve1705 annelik ic güdüsü bilmeden yaptım mantik yürüterek bunlari bir tek kabak denemedim ogleden sonra yedircem insallah
Devushka Nurnehir yani drunuzla görüşün uzun süren kabızlık popoda anal fissür e çatlağa sebep oluyor ve çok zorlu bi süreç olur önlem almanızı öneririm
Dildeniz Nurnehir ozmaan sadece zeytin yağını içir bir kaç saat sonra çıkar ben bir tatlı kaşığı içirdim çay kaşığı fayda etmiyordu ve biogai kullanmaya başladım öyle bir ay sürdü düzeldi ara da yine oluyor kabız